Mies ilmoitti, että huomenna siirrytään terassikauteen meilläkin. Kirkonkylällä oli jo huoltoaseman baari eilen avannut terassin. Siksi pitää nyt lapioida enimmät lumet terassilta, jotta saadaan kalusteet paikoilleen. Ainakin päiväkahvi siellä juodaan - mutta vasta huomenna. En suostunut vielä tänään.
Pyykitkin vein narulle, jotta saadaan tupaan puhdasta tuoksua. Ensimmäiset narulla kuivatut pyykit tuoksuvat sitten hyvältä. Kesän mittaan tuoksua ei juuri tule. Mikä lie vie hajun.
Kuovikin on palannut kotinurkille ja metsiköstä lehahti iso parvi paluumuuttajia. En vain päässyt tunnistamaan niitä, kun en oikein tunne lintuja.blush Pari joutsenta lensi eilen tienoon yli. Liekö sama pari kuin viime vuonna. Ne nimittäin seilasi kahden järven väliä koko kesän. Ei päästy selvyyteen, miksi ne niin tekee.

***
Olen saanut siivottua melkein kaikki remontin jäljiltä. Ihan kaikki ei ole vielä löytänyt paikkaansa, kun komerot uusittiin. Mutta ajan kanssa.
Sitten innostuin tekemään kortteja. Piti ensin tehdä vain Lauran korttihaasteeseen, mutta tein muutaman muunkin. Siinä sitten menee aika rattoisasti. Tahtoo vain paikat sotkeentua, kun kaikki on levällään ja paperisilppua pitkin lattioita.
Kutominen on jäänyt selvästi vähemmälle. Yhdet sukat tosin sain valmiiksi, semmoiset unisukat, puhtaanvalkoiset. Ja aloitin eilen virkkkauksen, vähän isomman työn. Jos siitä jotain tulee, laitan kuvaa.

Mutta tässä mies tekee kesää verannalle.