Käytiin tänään kirpparilla, tai oikeastaan kolmella kirpparilla. Ja teimme mukavia löytöjä. Ajattelin, että hankin sieltä jotain pientä mukavaa lahjoiksi ja löytyihän niitä. Lammas katsoi minuun niin lempeästi, että pakkohan se oli ostaa. Taidan antaa sen tyttärelle, jolla on jo kolme lammasta ennestään. Saa kohta hyvän lauman.

Lautasen näköinen(ilmeisesti lehti) oli merkitty kauhan pidikkeeksi, ja sellaista ei ole kyllä minulla itsellänikään, mutta annan sen ehkä toiselle tyttärelle. Pienen valokuvankehyksen ostin ihan koitan takia. Miehen siskolla on kulmakarvoja myöten samanlainen koira. Saa laittaa siihen lapsensa kuvan. (koiralapsen) Iso valokuvakehys on keramiikkaa ja se sopii tyttärentyttärelle, jolla löytyy siihen varmasti hyvä kuva.

Ja kirjoja, niitä ostan aina. Nyt löytyi pienille oma karttakirja ja hartauskirja. Ovat kirjojen suurkuluttajia. Vieraskirja on uudenkarhea, kultaus tallessa. Saajaa täytyy vielä miettiä. Muut kirjat jäävät omaan käyttöön, toistaiseksi.

Niin ja löysin minä vielä kaksi takkia itselleni. Toinen musta villakangastakki, sopii hyvin kirkkoreissulle ja toinen vähän arkisempi.Kotiin tullessa olin hyvin tyytyväinen onnistuneeseen kirpparireisuun.