Tänään on sitten käyty äänestämässä. Jumalanpalveluksen jälkeen köpitimme äänestyspaikalle ja nyt on ainakin ensimmäinen velvollisuus suoritettu. Hiljaista on kuulema ollut. Liekö pakkasella oma osuutensa, sitä oli aamulla -16.4. Kirkossa oli lämmintä, kun on penkinlämmittimet.
Torstaina olin kuuntelemassa piispaehdokkaita. Ei ihan vielä ole selvinnyt, ketä äänestän, mutta aikaa on vielä pari viikkoa luoda toivottavasti oikeansuuntainen käsitys ehdokkasta, jota sitten äänestän.
Kävimme iltapäiväkahvin jälkeen tunnin kävelylenkillä. Tuntui, että pakkasta olisi paljon enempi kuin oli. Ei ole varmasti vielä tottunut kylmään.
Laitan vielä kuvan junasukasta, jonka sain eilen illalla valmiiksi, siis toisen. Neuloin sen 2½ puikoilla, niinkuin tico-ticossa ohjeistettiin. Ei ollut kuin vanhoja kirkkaita puikkoja niin pieniä. Ja kutominen oli yhtä tuskaa. Jatkuvasti tippui puikko ja silmukat tippuivat ties minne. Kun viimein sain sukan valmiiksi, ajattelin, että toista ei aloiteta ennenkuin saan bambupuikot. Ostinkin ne paikallisesta liikkeestä, joka on sunnuntaisinkin auki muutaman tunnin. Josko nyt olisi helponpaa kutomista.

En tehnyt sukan päällystä aivan ohjeen mukaan, oli muutenkin tuskaista. En ehkä kudo koskaan enää ainakaan sukkia tico-ticosta.