Tänä aamuna sain siivouspuuskan, joka ei mennyt ohi ihan toivotulla tavalla. Päätin nimittäin laittaa kaikki askarteluvärkkini järjestykseen. Niitä kun löytyy vähän sieltä ja täältä. En ottanut huomioon omaa turnauskestävyyttäni ja tavaran paljoutta ja niinpä juttu jäi vähän puolitiehen. Välillä piti tehdä ruokaa ja käydä tilitoimistossa hakemassa yhdistyksen tilit. Joka tapauksessa oli vielä jatkettava, ja kuvasta näette miksi.


Tässä on jo laitettu osa laatikoihin. Ajattelin alunperin, että laitan oikein kunnolla järjestykseen, mutta ei minulla ole yhtenäistä tilaa kaikille tavaroille. Pääasia, että suurinpiirtein tiedän, missä mitäkin on.
Välillä oli otettava päikkärit ja sitten olikin jo ruuanlaittoa. Tein helppoa vihanneskeittoa. Ihan loppurutistus jäi kyllä tekemättä. En enää jaksanut, kun piti vielä imuroida. En tiedä, kenen villakoiria meillä juoksentelee, mutta aina niitä löytyy.
Tulin siihen tulokseen, että nyt pitää hengähtää. tekemättömien töiden stressi iskee kohta päälle. On parempi istahtaa, ja miettiä, mikä tässä nyt on todella tärkeää. (nimittäin kutomattomat lankakerät meinaavat saada yliotteen)indecision
Onneksi ostin kirkonkyläreissulla tulppaaneja ilahduttamaan.