Katselin jääkaapin sisältöä ja totesin, että jotain tarttis tehdä. Ja niinpä tein täytettyjä lettuja. Lettutaikina oli ihan tavallinen ja täytteenä sulatejuusto, johon sekoitin pussinpohjan  broilerin fileesuikaleita. Sulatejuuston tilalle olisi sopinut paremmin esim. tuorejuusto. Vaan ei letut näinkään syömättä jääneet. Kummallekin 3 täytettyä lettua!



Arvatkaapas, miten kävi taannoiselle täytekakulle. Laitoin sen sellaiseen kannettavaan kupuun ja vein vinnin portaille, kun jääkaappiin ei mahtunut. Eilen päivällä hain sen päiväkahville ja hups; pohja putosi pois ja kakku tietenkin nurinpäin, eteisen ruohomatolle. Käänsin kakun oikeinpäin takaisin lautaselle ja totesin, että vahingot olivat pienet. Kermavaahto oli niin jäykkää, ettei sille ollut käynyt juuri kuinkaan. Kakkukin melkein kokonaisena. Kuorin kermaruusukkeet päältä pois ja niin saimme kuin saimmekin kakkua kahville. Taidan laittaa sen kuitenkin roskiin, vaikka ei siinä roskia näkynyt. (kiitos jämäkän kermavaahdon) Tämähän tietää vain sitä, että voin kohtsillään leipoa uuden kakun ja harjoitella lisää koristelua. Täytynee nyt vain tarkistaa, että suojuskansi on kunnolla kiinni.