on hyvällä mallilla. Illalla tosin oltiin aattoillan hartaudessa kirkossa. Alkoi 23.30. Vielä kerittiin katsomaan ilotulitusta, joka on minun mielestäni rahan tuhlausta, mutta jokainenhan saa/voi tehdä niinkuin haluaa.

Tänään sitten kuunneltiin Jumalanpalvelus radiosta. Kävimme äsken pienellä happihyppelyllä (tosiasiassa lontusteltiin kävellä). Pakkasta oli 6-7 välillä ja sormia paleli.Täytyy alkaa etsiä hyviä lapasten malleja ja tehdä paksut sellaiset itselle.

Uuden vuoden lupauksia en tee, koska ne eivät pidä kovin kauan. Suosituksena sen sijaan on painon pudotus muutamalla kilolla, koska sokeritauti uhkaa nurkan takana. Uskoisin, että painon pudotus riittää sen karkottamiseen. Mutta... mistä löytyy se into?
Toinen juttu on englannin kielen harjoittelu. Siihenkin tarvitaan jokin inspiraatio. Tulossa on Irlannin matka, jonka pitäisi olla kiihotin, mutta...

Oli miten oli. Uusi vuosi on alkanut hyvissä merkeissä. Rauha, ilo ja rakkaus vallitsee tässä pirtissä. Samaa toivon kaikille muillekin.