Kirjoitin oikein hienon ja onnistuneen postauksen, joka hävisi taivaan tuuliin, kun olin tallentamassa sitä. Eihän tästä uudesta nyt tietenkään tule yhtä hyvää.

No- joka tapauksessa kirjoitin, että totuttelemme jälleen olemaan kahdestaan. Saatoimme ulkomaan vieraat eteenpäin. Minulle on jo useamman kerran tullut tunne, että vieraat ikäänkuin "viipyilevät" vielä täällä.Hassu tunne, joka onneksi poistuu muutaman päivän päästä.
Nestori-Nalle on kuitenkin vielä meillä. Ahkerasti hän kuunteli, mitä oikein puhuimme ja oli mukana ravintolassa ja mummolassa.
Viimeistään maanantaina hänetkin pitää päästää jatkamaan matkaa.

Käsitöitä ei kovin aktiivisesti tullut tehtyä. Jo alkuviikosta sain valmiiksi Vaarin ohjeella tehdyn kaulahuivin. Virheitä siinä VOI olla, mutta viisashan ei niistä mitään virka.

Töllöttelytyönä aloitin tieten sukat. Sukat on myös erinomainen reissutyö, koska kutoessa ei nukuta. Muuten nyökyttelisin ahkerasti isännän ajaessa.
Toinen aloitettu työ on Syto-myssy, jossa malli on Sarilta. Olen kutonut joskus sukkia samalla pitsimallilla, mutta myssyksikin se taipuu oikein hyvin.

Nyt kokeillaan taikanappulaa tallenna ja julkaise- onnistuuko vai lentääkö taas teille tietämättömille.ps.  ensimmäinen kirjoitus ilmestyi tyhjästä, mutta poistin sen.