Tein lauantaina pienen täytekakun harjoittelun merkeissä. Totesin, että koristelu vaatii kovasti vielä panostusta. Kakku sinänsä oli hyvää. Tein pieneen vuokaan (14cm), ettei tule syötäväksi liikaa herkkua. Kakun sisällä on kuningatarrahkaa purkki. Laitoin rahkaan hieman Vispi Froraa vaahdotettuna. Kuorrutus Vispi-Floraa ja hiukkanen Vaniljakreemijauhetta. Keskelle vadelmia.
Pursotuksessa tein sen virheen, että laitoin reunat viimeksi ja senpä sitten huomaa. Mutta kantapään kautta tässä mennään, kunhan linjat kestäisivät!

Ja isäntä jatkaa remonttia. Lattioille on vaihdettu uusia päällysteitä. Joka paikka on täynnä tavaraa, kun huone pitää tyhjentää. Nyt tyhjennettiin vielä komerot. Alkuperäiset komerot olivat epäkäytännöllisiä, mutta lujasti tehty. Liimassa ja nauloissa ei ollut säästelty. Nyt minä odotan, että pääsen askartelemaan ja ompelemaan aivan uuteen huoneiseen, jossa kaikki tavarat ovat kätevästi esillä. Kun vielä pysyisivät järjestyksessä, mutta pahaa pelkään. Aina joku käy sotkemassa!Uusi komero hyllyjä vailla.