Ostin tässä taannoisella kaupunkireissulla pursotinvälineet ajatuksena opetella koristelemaan kakkuja. Tänä päivänä sitten joutessani tein pienen kakkupohjan (14 cm). Sellainen on juuri sopiva kahdelle hengelle. Tein nyt 4 munan taikinan, kun viimeksi tein vain 2. 3 munaa olisi riittänyt.
Mutta tämä koristelu. Tein Vispi Florasta vaahdon, laitoin vähän vaniljakreemijauhetta ja vispasin. Mentiin ehkä sen kriittisen pisteen ohi, jolloin vaahtoa ei pelasta mikään. Maussa ei ollut vikaa, mutta ehkä ulkonäössä. Minä en kuitenkaan säikähtänyt, vaan pursotin. Laitoin kakun päälle kaiken lopun vaahdon, eli nyt on oikea kermavaahtopläjäys tiedossa. Koska kakku näytti yksitotiselta, raastoin vähän suklaata päälle.


Vaikuttaako kakku keltaiselta? Johtuneeko ylivispauksesta? Ehkä ei vielä kannata osallistua mihinkään kilpailuun, mutta jostakinhan kaikki mestaritkin ovat aloittaneet.