Kävimme tänään vähän isommassa kylässä ja tieten kierrettiin kirppareita. Olimme kuin pienet lapset onnellisia, kun tulimme tavaroiden kanssa kotiin! Mies totesikin, että on hyvä juttu, kun me näin tuemme toistemme harrastuksia! Taisi olle kuitenkin enemmän leikkimielellä sanottu.
No - löysin monenmoista mukavaa. Kuvassa ei kyllä näy pienet lasit kunnolla. Tuskin minä niillä mitään teen, mutta kun olivat niin kutsuvan näköisesti esille. Kartion muotoiset astiat voivat kelvatakin johonkin ja piirakkavuoka on hyvä, koska on pieni. Meitä kun on vain 2, eikä makean syönti tee hyvää kummallekaan, niin on parempi, että vuoatkin on pieniä.

Peltipurkki on ovaalin muotoinen. Ostin sen ihan vain muodon vuoksi.

Kankaat ovat taas lasten tyynypäällisiä ja pussilakana. Ne hankin tilkkutyöt mielessä. En tiedä, saanko koskaan mitään aikaiseksi, kunhan ostan kun ovat niin mukavan näköisiä.

Ja kirjoja - niitä meille hankitaan aina vaan lisää. Laskettiin kerran, että varmaan meillä on n.1000 kirjaa. Nämä ovat kuitenkin kestosuosikkeja. Eivät maksa paljon ja voi tarvittaessa antaa eteenpäin.

Tämmöisiä tälläkertaa. Ja isäntä löysi omat juttunsa, mutta se onkin ihan toinen tarina!