Itsenäisyyspäivä illassa, aamulla ortodoksisessa liturgiassa ja sen jälkeen seppeleen laskussa Karjalaan jääneiden muistomerkillä. Päivä kotoista oleilua ja illalla ennen juhlia innostuin leipomaan. Leivoin rommi-rusinakakun ja hedelmakakun. Rusinat olivat muhineet rommissa jääkaapissa useita päiviä. Täytyy sanoa, että vähän epäilyttävä tuoksu leijui keittiössä kakkua tehdessä. Rommi-Rusina jäätelö on todella hyvää, mutta toimiikohan maut näin kakussa. Mene ja tiedä. Täytyy kertoa sitten, kunhan kakku on aloitettu.(jouluna)

En tiedä, miten minä saankin keittiön hirveään kuntoon, kun vähän leipasen jotain. Astioita on joka paikassa, jauhoja samoin. Siivotessa menee toinen mokoma aikaa.

No, otin kuitenkin kakuista kuvan aikomuksena laittaa blogiin. Samoin kuvasin tekeleitäni, joita olen saanut aikaiseksi menneellä viikolla. Neljät pikku lapaset ja yhdet kämmekkäät. Siirsin kuvat kamerasta koneelle, mutta en ollut huomannut poistaa entisiä kuvia. Ajattelin tehdä sen koneelta, mutta hups, tyhjennys veikin kaikki uudet kuvat. Että silleen.