Kirjastosta on hyvä hankkia omaksi vanhoja kirjoja ja lehtiä., kun halvalla saa.Joskus olen oastanut vuoden -86 Kotiliesiä, ja yhdestä löysin seuraavanlaisen kakkureseptin.

AMANDAN PERINTEINEN KAHVIKAKKU

2 munaa
1½dl siirappia
1½ dl sokeria
1½ tl neilikkaa
1½ tl kanelia
1½ dl rusinoita
11/3 dl sulatettua voita (marg.)
1½ dl vahvaa, kylmää kahvia
1½ tl soodaa
4½ dl karkeita vehnäjauhoja

1. Vatkaa kananmunat ja sokeri.Lisää muut aineet ylläolevassa järjestyksessä.
2. Kaada hyvin voideltuun vuokaan ja kypsennä 175-200 asteessa n. tunnin ajan.

Ohje on Marja Alatalolta Pispalan Amandasta, joka on omakotitaloon rakennettu pitotalo-kahvila Tampereella Pispalan kirkkoa vastapäätä.

Näin siis vuoden 1986 Kotiliedessä. Kakku onnistui hyvin ja ainakin taikina maistui erinomaiselta. Kakkua meni pakkaseen.